Політика конфіденційності

 

Інтернет- магазин «Owlsome» приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх покупців. Покупці інтернет-магазину «Owlsome» мають право переглядати Веб — сторінки сайту, не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак, для надання послуг, пов’язаних з купівлею товарів, представлених в Інтернет-магазині, нам потрібні Ваші контактні дані, для того, щоб ми могли зв’язатися з Вами, підтвердити замовлення, способи оплати та доставки товару.

 

  1. Загальні положення

 

  • Дана Політика конфіденційності встановлює порядок одержання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через корзину магазину, при оформленні замовлення за телефоном, вказаним на сайті, і при реєстрації самим Користувачем (створення облікового запису). Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем (при оформленні замовлення через корзину магазину або при реєстрації на сайті). Обов’язкова для надання послуг інформація позначена спеціальним чином “*”. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
  • Для оформлення замовлення через корзину Інтернет- магазину «Owlsome» Користувач зобов’язаний:
    • Ознайомитись та прийняти Договір публічної оферти Інтернет-магазину;
    • уважно ознайомиться з даною Політикою Конфіденційності (далі Політика);
    • стати зареєстрованим Користувачем Інтернет- магазину «Owlsome» і висловити свою повну згоду з умовами шляхом натискання кнопки «Ознайомлений з Умовами роботи сайту».
    • у формі оформлення замовлення Користувач сам заповнює необхідні персональні дані (ім’я, електронну адресу, контактний номер телефону, адресу доставки товару);
  • Користувач не має права використовувати Інтернет — магазин «Owlsome», а саме оформляти замовлення і реєструватися, якщо він не згоден з Умовами роботи сайту і даної Політикою конфіденційності. Оформляючи замовлення товару або реєструючись в Інтернет- магазині «Owlsome» і вносячи персональні дані або надаючи ці дані за телефоном, вказаним на сайті, Користувач дає свою згоду на використання наданої інформації Адміністрацією Інтернет -магазину.
  • Крім того, інформація може бути передана третім особам з маркетинговою/рекламною метою, які не порушують чинне законодавство України, зокрема на безкоштовне використання його імені, прізвища або інших матеріалів, а також для надсилання інформації, повідомлень (у т.ч. рекламного характеру ) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.
  • Користувач надає право Адміністрації Інтернет- магазину «Owlsome» одержувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані на умовах даної Політики конфіденційності згідно з Законом України «Про захист персональних даних».
  • Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого логіна і пароля, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональним та іншими даними Користувача. Інтернет-магазин «Owlsome» не несе відповідальність за збитки завдані таким доступом. Ми рекомендуємо Користувачам використовувати складні паролі, що складаються з цифр і букв. Змінити пароль для доступу до своїх особистих даних Ви можете, скориставшись функцією «Вхід в магазин» і зайшовши в розділ «Мій акаунт».

 

  1. Мету збору та обробки персональних даних користувачів

 

  • Персональні дані Користувача не передаються третім особам, крім випадків визначених в ст. 1 п. 1.5.
  • Інтернет- магазин «Owlsome» збирає й обробляє персональні дані для зв’язку з Користувачем, в тому числі направлення повідомлення про наданні послуги, інформування користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв’язку кур’єрської служби з Користувачем, а також для повідомлення Користувача про акції, розпродажі, маркетингових програмах і т.д. від Інтернет- магазину «Owlsome».

 

  • Зміна користувачем персональної інформації

 

  • Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частину, скориставшись функцією «Вхід в магазин» і зайшовши в розділ «Мій акаунт».

 

  • Захист інформації, що збирається

 

  • Адміністрація Інтернет- магазину приймає всі необхідні і достатні організаційні та технічні заходи і перестороги для захисту конфіденційності даних користувачів.

 

  • Зміна Політики конфіденційності

 

  • Адміністрація Інтернет- магазину має право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як інтернет- магазин «Owlsome» захищає персональні дані своїх користувачів.

 

  • Неповноліття

 

  • Оскільки Адміністрація Інтернет- магазину поважає приватність і дотримується законодавства, спрямоване на захист дітей, особи віком до 18 років не повинні надавати будь-які персональних даних. Адміністрація не буде збирати, зберігати, обробляти, використання і розкривати персональні даних від неповнолітніх.

 

  • Інші умови

 

  • Користувач погоджується з отриманням матеріалів рекламного характеру про акції та розпродажі, маркетингових програмах і т.д. від «Owlsome» засобами комунікації, як то електронною поштою, мобільним зв’язком, у тому числі зазначеної Користувачем в його профілі на сайті. У разі небажання отримувати розсилку, Користувач може зв’язатися з «Owlsome», електронною поштою [email protected], або самостійно відмовитися від підписки на новини.

 

  • Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції
    • Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід повідомляти в Службу підтримки за електронною адресою [email protected], або за адресою 01001, м. Київ, вул. Мала Житомирська 15а, кв.1, (Інтернет-магазин «Owlsome»).